Our Two
Worlds Collide

let's talk about what to expect when...

Mijn proces is voor alle sessies hetzelfde. Eerst leren we elkaar wat beter kennen (aan de telefoon, al e-mailend, tijdens een drankje, as you wish.) Laat je fantasie maar stromen, jouw ervaring is voor mij het allerbelangrijkste. We geven de sessie vorm zoals jij wil. Hoe gekker, hoe liever, deel vrijuit, ik ben nu al benieuwd. 
 
Tijdens de sessie neem ik graag de tijd om eerst echt te landen. We drinken iets, knabbelen iets, luisteren wat muziek (als ik mag kiezen is het Fleetwood Mac), we settelen in de flow van het moment en laten de inspiratie stromen. Geen haast, niks moet, alles mag. 
 

Het Proces

Koppel Experience

Wanneer we in ons eigen kleine wereldje zitten, lekker druk in ons hoofd, drukte rondom, vinden we niet altijd de tijd om ten volle die connectie te maken met elkaar, te tonen hoe we elkaar waarderen. Tijdens deze sessie wil ik jullie uitnodigen om jullie hart helemaal open te stellen voor elkaar,en een echte, pure connectie te maken. Dit is voor de meeste koppels een intens moment. Weet dan dat alles wat komt er mag zijn. Het is allemaal prachtig! 

Van jullie sessies een prachtig feest maken, is het liefste wat ik doe. Wanneer ik jullie zo in verbinding zie met elkaar, voel ik mij telkens een immense geluksvogel. Ik vind het elke keer weer super bijzonder om dit te mogen vastleggen. Het is zo mooi om twee mensen compleet in elkaar te zien opgaan. De energie die dan in de ruimte ontstaat kan ik niet in woorden vatten. 

Koppels

Je hebt jouw mensje gevonden! FEEST!

SYMBOLIC CEREMONY

Op zoek naar een manier om jullie liefde te vieren, maar geen interesse in een traditioneel huwelijk? Bezorgt een feest met 200 mensen je nachtmerries, trek je je liever ergens met zijn tweetjes terug in de natuur? Of wil je niet persé een wettelijk huwelijk, maar wel je liefde voor elkaar uitspreken en vieren? Mooi zo, dat is mijn specialiteit. We eren jullie prachtige connectie op een eenvoudige, maar daarom niet minder bijzondere, manier. We creëren samen een prachtige symbolische ceremonie en geven die vorm zoals jullie willen. Midden in de natuur naast een prachtige waterval, met jullie voeten in het warme zand, gewoon knus in jullie living? Dit is jullie dag. Het kan allemaal. Dit is niet het moment voor: “Neee, laat maar, het is stom” of “ik ga het niet zeggen, het kan waarschijnlijk helemaal niet.” Dit is het moment voor: “ik heb een wild idee!” 

SYMBOLIC CEREMONY

Kan ook gebooked worden als elopement / micro huwelijk / geloften hernieuwing. 

PERSONAL PROJECTS

Ik fotografeer connectie, dit betekent dus ook de connectie die je hebt met JEZELF. De connectie met jezelf is één van de belangrijkste die je ooit zal maken. If you don’t love yourself, how the hell you gonna love somebody else – RuPaul/  

SO LET’S CELEBRATE YOU. You sassy queen. Je verdient het!

Heb je een gek idee? BEL MIJ (of mail voor de telefoon schuwen onder ons). Heb je nog geen flauw benul, enkel een vage notie, geen zorgen. BEL MIJ OOK. Samen maken we er sowieso iets prachtig van.

Let’s get weird, explore and create.  

PERSONAL PROJECTS

"Don't worry if you're making waves just by being yourself. The moon does it all the time."

- Scott StabilE

TO INFINITY AND BEYOND

Ik hou er niet van om mijn diensten en dus jou ervaring, te beperken. Ik ben een nieuwsgierig wezen en verken graag onbekend terrein. Dus, voel je een connectie met mijn werk en heb je een idee voor een foto sessie, hou je zeker niet in! Doe een suggestie en we zien waar het ons brengt!  

Let’s get creative.

TO INFINITY AND BEYOND

I see photography as a collaboration, a project, something you and me create together

investment

Toen ik klein was, was mijn mama de fotograaf in het gezin. Wanneer de film ontwikkeld was, verzamelde mijn mama ons alle vijf rond de tafel. Elk om beurt mochten we een foto kiezen. Dit was heel spannend, telkens hopen dat de foto die jij wou, nog niet gekozen was. Vandaag heb ik de foto’s, die ik als kind zorgvuldig had gekozen, nog altijd. Ze zijn een waardevolle link naar mijn kindertijd geworden. Ik hoop dat jullie, jaren later, ook zo terug zullen kijken naar jullie eigen foto’s. Dat ze een lach op je gezicht toveren en prachtige herinneringen zijn geworden. 

Als je mij boekt, boek je niet gewoon een dienst. je boekt iemand die echt om je geeft! Om jou, je ervaring, je herinneringen. 

mooie woorden

Roos & Simon

Wat zijn wij een prachtige ervaring rijker. Mieke heeft ons als koppel gefotografeerd. Alles was tot in de puntjes verzorgd, niet alleen de praktische zaken zoals locatie, haar en make-up, maar ook de sfeer die Mieke weet te creëren is zo bijzonder! Mieke geeft meer dan alleen een fotoshoot. Ze weet hoe ze je op je gemak moet stellen en dat zie je terug aan de beelden. Intiem, authentiek en ongedwongen. Het was een dag om nooit te vergeten.

Wij vroegen Mieke om foto's te nemen van onze zwangerschap, enkele weken voor de geboorte. Ze kwam langs op een zonnige dag in het weekend. Tijdens een babbel met een drankje bespraken we wat kon en bekeken we de beste plaatsen in huis. Het voelde allemaal erg vertrouwd aan. De eerste foto's werden genomen & samen met de eerste liedjes van onze zelfgekozen playlist, gleed mijn spanning volledig weg. Wat een fijne namiddag was dat, we hebben veel gelachen, gehuild maar vooral genoten. Mieke straalt een bepaalde rust uit, stelt iedereen op z'n gemak, liet ons helemaal onszelf zijn en stelt zich zeer neutraal op. Soms vergat ik zelfs dat ze in de ruimte was (en dat is alleen maar positief). Het resultaat is dan ook fenomenaal, een prachtige herinnering van de laatste mooie momenten voor de geboorte. Ik kan niet stoppen met kijken naar de galerij die ze enkele dagen later doorstuurde. Ik zou het iedereen aanraden om zo'n shoot te boeken.

Kim & Kaat

Mieke bewoog zich soepel door de hectiek en volheid van het moment en toonde ons met haar beelden niet enkel wat er letterlijk gebeurde tijdens onze huwelijksdag maar ook de liefde en de fonkels die in het rond dartelden. We kijken nog geregeld naar de fotos en worden er iedere keer opnieuw blij van 🙂
Dank je wel Mieke!

Hanne & Jelmer

SYMBOLIC CEREMONY

COUPLES EXPERIENCE

PERSONAL PROJECTS

See The Package

Get the Scoop

Take a Peek

PRICES START AT €570

✦ high resolution images ✦

WHAT'S INCLUDED

COUPLES EXPERIENCE

Back to Packages

to a complete mountain track

✦ Coverage from 3 hours ✦

✦ Online gallery ✦

all professionally edited

with unlimited downloads

✦ Travel fee’s ✦

✦ Printing rights ✦

all included (within Belgium)

Book now

PRICES START AT €1690

✦ high resolution images ✦

WHAT'S INCLUDED

symbolic ceremony

Back to Packages

✦ Starting at 4h of coverage ✦

✦ Personal Location Scouting ✦

all professionally edited

✦ Timeline Assistance ✦

✦ Planning Help ✦

Book now

✦ Online gallery ✦

with unlimited downloads

✦ Printing rights ✦

PRICES START AT €570

✦ high resolution images ✦

WHAT'S INCLUDED

personal projects

Back to Packages

to a complete mountain track

✦ Coverage from 3 hours ✦

✦ Online gallery ✦

all professionally edited

with unlimited downloads

✦ Travel fee’s ✦

✦ Printing rights ✦

all included (within Belgium)

Book now

Packages

BEAM ME UP

Are You Ready?